revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi

Dolmuş (Minibüs) Derdi Ne dert Arkadaş

Okadar doluyoki İnsanlar sıkışıyo yaşılar eziliyo Peki neden??? Yaşlılara yazık deilmi?Neden buduruma düşelim ki.!! Lanet olası trafik kazaları olduğu zaman Dolmuştaki insanların hali harap...


Ama bunun çözümü yokmu olmaz olurmu :) Daha az kazanma isteği sadece evet sadece buminibüscüler yada otobüscüler yani toplu ulaşım araçlarının sahipleri biraz az istese onlarında annesi babası biniyor sonuçta.Onlarda çekiyor bunu Yolda yolcu kapma yarışları yüzünden yanan canlarda cabası.Adamlar az daha fazla para kazanmak için insanlara eziyet çektiriyolar resmen. Tabi bunu her şoför yapmıyo istisnalar var.HERKESİ SUÇLAMIYORUZ.Ama az para tutkusu yada daha çok çalışmak daha çok sefer düzenlemek...Teşekkürler.

2 Kasım 2008 Pazar | etiket | 0 comments [ Devamını Oku ]

Nevzat Karabağ Anadolu Öğretmen Lisesi

OKULUN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz, 600 öğrenci kapasiteli gündüzlü ve Karma, normal Eğitim-Öğretim yapan bir okuldur. Halen Fen bilimleri-Türkçe Matematik ve Yabancı dil alanları okulumuzda mevcut olup, okul mevcudumuz; 2007-2008 Eğitim-Öğretim Yılında 550 öğrencidir.
OKULUMUZUN BİNA DURUMU: Okul binamız, zemin katla beraber üç kattır. Okul binamız kaloriferlidir, yakıt olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Kullandığımız su şehir şebekesindendir. Kanalizasyonumuz şehir şebekesine bağlıdır. DERSHANELER: Okulumuzda : Eski Binada; 10 (on) adet dershanemiz vardır. Ek bina 12 derslik vardır. 3 teknoloji sınıfı,(Dil Bilim-Fen Bilimleri-Sosyal Bilimler Teknoloji Sınıfları) Teknoloji Sınıflarında; Projeksiyon makinesi, tepegöz, bilgisayar, her sınıfta 70 ekran DVD’li TV muhafazalı dolaplarında bulunmaktadır.Okulumuzda kapalı devre TV yayın sistemi bulunmaktadır.
LABORATUVARLAR: Okulumuzda Fizik - Biyoloji - Kimya laboratuarlarımız mevcuttur. Bu laboratuarlar genişletilerek yenilenmiş, elektrik -su-doğalgaz-internet sistemi ve bilgisayar destekli eğitim ortamı hazırlanmıştır. Araç- gereç olarak her üç laboratuarımıza ait malzemeler vardır. Bu malzemeleri yerleştirecek laboratuar dolapları ile masaları mevcuttur. Bilgisayar laboratuarı mevcut olup 21 adet bilgisayarla öğrenci ve öğretmenlerimize hizmet vermektedir.
OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI: Okulumuzda birim olarak oldukça geniş bir kütüphanemiz vardır. Kütüphanemizde halen 1760 adet tife kayıtlı kitap mevcut olup tüm kitaplar uygun dolaplarda öğrenci ve öğretmenlerin hizmetine sunulmuştur.
ATÖLYE DURUMU: Okulumuzun Resim atölyesi bulunmaktadır.
DEPO-AMBAR-ARŞİV: Okulumuzda Depo yoktur. Arşiv olarak kullanacağımız bir oda mevcut olup pansiyonlarımızda 3 adet ambarımız bulunmaktadır.
SPOR SALONU: Okulumuzun spor salonu bulunmamaktadır.
REVİR: Okulumuzun pansiyonunda revir bulunmaktadır
İDARE ODALARI : Okulumuzda bir müdür, bir müdür başyardımcısı, iki müdür yardımcısı, bir memur, bir rehberlik servisi ve iki öğretmenler odası, bir soru çözme odası, bir kapalı devre TV yayın odası mevcuttur.
BAHÇENİN AĞAÇLANDIRILMASI: Okulumuzun etrafı ihata duvarı ile çevrilmiş, yeterince ağaçlandırma çalışması yapılmıştır.
OKULUMUZDA OKUTULMAKTA OLAN SEÇMELİ DERSLER:
Bilgi İletişim Teknolojisi
Beden Eğitimi
Resim
Müzik
Kütüphanecilik
İnsan İlişkileri
Proje Hazırlama
OKUL BİNASI İLE İLGİLİ SORUNLAR: 2001-2002 Öğretim yılında özel idare tarafından yapımına başlanan 2003-2004 öğretim yılında bitirilmesi planlanan ek hizmet binasında:
12 derslik
Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinin işleneceği üç adet Teknoloji Sınıfı
Öğretmen Çalışma Odası ve Zümre Odaları
Yapılması projede yer aldığından bu birimlerde kullanılacak gerekli donatım donatım ihtiyacı Okul Aile Birliği tarafından karşılanmıştır.2003-2004 Eksiklikler okul koruma derneğince giderildi. Okul Müdür vekili Ahmet KURT tarafından yapılan çalışmalarla ek binamız 2003-2004 2. döneminde eğitim - öğretime açılmıştır. Okuldaki TKY çalışmalarıyla okulumuz yeni bir soluk ve vizyon kazanmıştır. Okul birimlerinin teknolojik donatımı sağlanmış, 3 adet yeni teknoloji sınıfı oluşturulmuştur. Öğretmenler odasının genişletilmesi, öğretmenler odasına 3 adet internet bağlantılı çalışma bilgisayarları, yazıcı, öğretmen dolaplarına raf taktırılması, öğretmenler odasının boyanması, kartonpiyer perde kaşlarının yaptırılması, zemini parkelam yapılmış, vestiyer yapılmıştır. İngilizce öğretmenlerine zümre odası yapılarak çalışmalarının bu odada yapılması, ders kaynak kitaplığı oluşturulmuştur.2003-2004 eğitim-öğretim yılında öğrenci zili çalmadan derslere girilip çıkılması uygulaması başlatılmış, başarılı bir şekilde uygulama devam ettirilmektedir.
Okulun alarm ve yangın altyapı tamirleri yaptırılarak faal hale getirilmiştir. Öğrenciler için her ay okul bünyesinden bedelsiz ÖSS Deneme sınavı yapılmaktadır. Frekans değerlendirmeleri sonucunda öğrencilerin cevaplayamadıkları ders konuları branş öğretmenlerimizce yeniden derslerde müfredata uygun biçimde tekrarlanması sağlanmaktadır. Okulun Vizyon ve Misyon değerleri belirlenerek okulun giriş bölümüne yazılımları sağlandı. Onur kurulu ve Öğrenci kurulları gündemli çalışmalarını düzenli şekilde yürütmeleri sağlandı. Eğitim-Öğretim yeni binasının tefrişatı yapıldı. Öğrenci WC’leri sıvı sabun, kız WC’lerine kabin çöp kutuları , fırça, maşrapa ve pencerelere perde taktırıldı. Sınıflara teknolojinin son ürünü 12 adet yazı tahtası monte ettirildi. Her sınıfa yeni Atatürk Portresi, İstiklal Marşı, Gençliğe Hitabe yaptırılarak astırıldı. Tüm sınıflara güneşlik perde, korniş taktırıldı. Hazırlık ve Teknoloji sınıflarına hareketli ders araç dolapları yaptırıldı. 2005-2006 Eğitim-Öğretim Yılında % 56 olan Üniversiteye öğrenci yerleştirme oranının, 2006-2007 Öğretim Yılında daha yukarı yüzdelere çıkarılması çalışmaları tüm okul ailemizce telaş edilerek yapılmaktadır.Çok amaçlı salonumuz için spor yapma ve aletli çalışma istasyonlarının oluşturulması gerekli çalışmalarımız devam etmektedir. Temel felsefemiz, öğrenenler ve öğretenler birbirlerini etkilemelidirler.
ÖĞRETMEN ve YÖNETİCİ NOKSANLIĞI FAZLALIĞI:
Okulumuzda 2006-2007 öğretim yılında 1 Müdür V. 1 Müdür Başyardımcısı, 2 Müdür yardımcısı 36 kadrolu öğretmen görev yapmaktadır. Okulumuzun Norm kadrosu 41 ‘dir. Norm kadro fazlası öğretmenimiz yoktur. 1 Bilgisayar, 2 Öğretmenlik Meslek Bilgisi, 1 Almanca branşında norm eksiğimiz bulunmaktadır.
DİĞER PERSONELLE İLGİLİ SORUNLAR: Okulumuz pansiyonları 2007-2008 yılında hizmete açılmıştır; 1 kaloriferciye, 2 yardımcı hizmetliye, 1 aşçıya, 2 aşçı yardımcısına, 2 bulaşıkçı ve 1 çamaşırcıya ihtiyaç vardır.Bu hizmetler hizmet alımı kapsamında sözleşmeli olarak alınan 4 personel tarafından yürütülmektedir.
ÖĞRENCİ DEVAM DEVAMSIZLIĞI İLE İLGİLİ SORUNLAR: Okulumuz öğrencilerinin devamsızlığı ile ilgili bir sorun yoktur. Devamsızlık durumu iyi bir seviyededir.
OKUL KAPASİTESİ İLE İLGİLİ SORUNLAR: Okulumuzun öğrenci kapasitesi ile ilgili bir sorunu yoktur.
OKULUN KENDİ İMKÂNLARI İLE ÇÖZEMEYECEĞİ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ:
Yemekhanemizin tavan izolasyonunun yenilenmesi gerekmektedir.Pansiyon binaları arkasındaki toprak alanların temizlik ve peyzaj uygunluğu içinde yenilenmesi gerekmektedir.
2003 yılı Erzurum depreminde hasar gören eski öğretim binamızın acilen güçlendirilmesi gerekmektedir.
Okul bahçemizde kaba inşaatı tamamlanmış bulunan garaj ve kaloriferci evinin acilen bitirilmesi gerekmektedir.
TEŞEKKÜR: Okulumuz kurucusu EMTA AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Osman ve Volkan KARABAĞ, Beyefendiler, 01.11.2004 tarihi itibariyle onüçmilyar TL nakti yardımda bulunmuşlardır. EĞİTİME %100 DESTEK KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE YARDIMLARI DEVAM ETMEKTEDİR. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Davut ERARSLAN

Davut erarslan düşünceleri planları tüm görüşleri burada davuterarslan.

Not:Resmi sizler için kaldırdık (mahkeme kararıyla) :)

Gökhan Yücel Haftanın Tanıtılan Öğrencisi


Gökhan sınıfımızın hem komik hemde beyfendi öğrencisi.İyi birisi karizmatik de,Yaşı 15 erzincanli vede basarilida bir ogrenci.


:D :)

Pipes Output

Blog Archive

etiket bulutu

Widget edited by Davut Erarslan