revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi

Grundig, Sony ile LCD üretecek

İmzalanan niyet mektubu çerçevesinde, iki Sony Bravia LCD TV modelin üretimi, Grundig Elektronik üretim tesislerinde gerçekleşecek
26 Aralık 2008 Cuma, 11:36
Sony Eurasia Genel Müdürü Mohsen Noohi,Türkiye'de tüketici elektroniği pazarının gelişimini ve yerel işbirliği projelerini desteklemeye devam edeceklerini duyurdu.

Sony Eurasia Genel Müdürü Mohsen Noohi, Arçelik ile Sony Eurasia arasındaki üretim ortaklığına ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, Sony Eurasia olarak Türkiye'nin geleceğine inandıklarını belirtti.

Mohsen Noohi, şunları kaydetti:
''Bu nedenle Türkiye'de tüketici elektroniği pazarının gelişimini ve yerel işbirliği projelerini desteklemeye devam edeceğiz. Bu projeler arasında yer alan, stratejik ortağımız Arçelik şirketi ile geliştirdiğimiz iş ortaklığı bizim için büyük önem taşıyor. Bu iş ortaklığını, Arçelik A.Ş'ye bağlı Grundig Elektronik ile üretim platformu paylaşımını da kapsayacak şekilde geliştirdik. İş ortaklığının bu yeni aşaması geleceğe yönelik önemli gelişmelerin habercisi olarak bizi heyecanlandırıyor. Bu stratejik işbirliğinin başarıyla gelişeceğine inanıyoruz."

Arçelik A.Ş Genel Müdürü Levent Çakıroğlu da Arçelik olarak, Sony ile 2004'ten bu yana devam eden olan işbirliklerini bir adım ileriye taşımaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Şirketlerinin, Sony ürünlerini global kalite standartlarında üreterek tüketicilerle buluşturacağını belirten Çakıroğlu, üretim, "kalite süreçleri" ve "çevreye olan duyarlılıkları"nın, Sony uzmanları tarafından denetlenerek, Sony OEM-Green Partner sertifikası ile ödüllendirildiğini bildirdi.

Çakıroğlu, Arçelik ve Sony Eurasia üretim platformları arasında başlatılan işbirliğinin, tüketici elektroniği pazarının gelişimine katkıda bulunacağına inandığını kaydetti.

ORTAK AÇIKLAMA

Sony Eurasia ve Arçelik A.Ş işbirliği çerçevesinde, Sony'nin iki BRAVIA LCD TV modelinin üretimi, Arçelik A.Ş'nin iştiraki Grundig Elektronik Üretim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Sony ve Arçelik'ten yapılan ortak açıklamada, firmalar arasında 2004'te başlayan ve Arçelik bayilerinde Sony ürünlerinin satılmasını kapsayan iş ortaklığının, Grundig Elektronik A.Ş'nin Beylikdüzü tesislerinde Sony ürünlerinin üretimini de içerecek şekilde genişletildiği belirtildi.

Sony'nin Avrupa operasyonu genelinde "ilk" olan bu yatırım modeli çerçevesinde, iki BRAVIA LCD TV modelinin üretiminin, Grundig Elektronik A.Ş. Üretim Tesisleri'nde yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, Grundig Elektronik tesislerinde üretilecek ilk Sony ürünlerinin 2009 başında satışa sunulması planlandığı, ilk etapta Arçelik/Beko bayilerinde satışa sunulacak olan ürünlerin, Sony'nin global çapta tüm ürünlerinde geçerli olan yetkili servis ve garanti hizmetleri kapsamında olacağı ve ürünlerin teknik servis hizmetlerinin de Sony yetkili servisleri tarafından verileceği bildirildi.
Uğur Civelek'ten ekonomi analizleri bu sayfalarda

27 Aralık 2008 Cumartesi | etiket | 0 comments [ Devamını Oku ]

Ali Rıza Binboğa ÖĞRETMEN Videosu


Pipes Output

Blog Archive

etiket bulutu

Widget edited by Davut Erarslan