Bahçıvan Kebabı
2 Kasım 2008 Yorum Yok
Bahçıvan Kebabı
Malzemeler
750 gr kuşbaşı but eti
3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış)
2 adet iri patates
2 çorba kaşığı margarin
2 adet havuç
2 adet soğan (küçük doğranmış)
1 1/2 su bardağı su
tuz, kara biber, kekik
Hazırlanışı
Bir tencerede margarini eritin. Soğanı ekleyerek biraz kavurun.
Etleri ekleyin etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurm Aya devam edin.
su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin. iyice karıştırın.
Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin.
Etler ve sebzeler iyice yumuşayınc aya kadar pişirip, sıcakken servis edin.
Rastgele Yazılar
0 Responses So far
Post Your Comment (looking for the old comment form?)