revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi

Yemek Tarifleri : Bahçıvan Kebabı

19 Mart 2009 Perşembe | etiket | 0 comments

Bahçıvan Kebabı
2 Kasım 2008 Yorum Yok
Bahçıvan Kebabı

Malzemeler
750 gr kuşbaşı but eti
3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış)
2 adet iri patates
2 çorba kaşığı margarin
2 adet havuç
2 adet soğan (küçük doğranmış)
1 1/2 su bardağı su
tuz, kara biber, kekik

Hazırlanışı
Bir tencerede margarini eritin. Soğanı ekleyerek biraz kavurun.

Etleri ekleyin etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurm Aya devam edin.

su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin. iyice karıştırın.

Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin.

Etler ve sebzeler iyice yumuşayınc aya kadar pişirip, sıcakken servis edin.

Print
0 Responses So far

Post Your Comment (looking for the old comment form?)

Pipes Output

Blog Archive

etiket bulutu

Widget edited by Davut Erarslan