revizyon ile organize matbaacılık brnckvvtmllttrhaberi

Recep İvedik 1

17 Nisan 2009 Cuma | etiket | 0 comments

Recep İvedik 1 hakkında bilgi
Recep İvedik 1, 17 Şubat 2008'de vizyona giren, Şahan Gökbakar'ın oynadığı sinema filmi; 230 kopya ile vizyona girmiş ve Türk Sineması tarihinde kendisinden 2 sene önce vizyona giren Kurtlar Vadisi: Irak filminden bu yana ilk

Recep İvedik 1 Filminin AfişiRecep İvedik 1 Filmi, 17 Şubat 2008'de 230 kopya ile vizyona girmiş ve Türk Sineması tarihinde kendisinden 2 sene önce vizyona girmiş olan Kurtlar Vadisi: Irak (1.099.219 kişi) filminden bu yana ilk 3 günde elde ettiği 791.536 kişilik izleyici sayısıyla en fazla seyircinin sinemaya gittiği ikinci film olmuştur. Yapımcılığını Faruk Aksoy ve Mehmet Soyarslan yapığı Filmin senaryosunu Şahan Gökbakar'ın yanı sıra, Serkan Altuniğne, Ayşe Germen ve Raif İnan yazmıştır. Ana karakter olan Recep İvedik'i ise Şahan Gökbakar oynamıştır. Filmin yönetmenliğini ise Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar yapmıştır.


Filmin Hikayesi
Adamın birisi yolda yürüdüğü esnada cüzdanını düşürür ve başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, adamın elinden cüzdanı almayı başaran İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin artık orada olmadığını farkeder.

Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, televizyonda cüzdanın sahibini görür ve adamın Antalyalı çok önemli bir iş adamı olduğunu öğrenir arından arabasına atlar ve Antalya'ya doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik olaylarla karşılaşan Recep İvedik en sonunda Şahan Gökbakar 22 Ekim 1980 yılında İzmir'de doğan Şahan, okul hayatına Ankara'da başladı. İlk, orta ve lise eğitimini ODTÜ Kolejinde tamamladı. 1998 yılında girdiği Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden 2002 yılında başarıyla mezun oldu.
...Detaylı bilgi için linke tıklayınız.Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı işadamı, turizmci Muhsin Bey’e teslim eder.

Tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeden İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini hatırlatmak ve aşkını ifade etmek.

Print
0 Responses So far

Post Your Comment (looking for the old comment form?)

Pipes Output

Blog Archive

etiket bulutu

Widget edited by Davut Erarslan